Pizza gratuită pe viaţă pentru un american curajos. Se va sătura vreodată?

Curajosul care îi va întreba pe candidaţii la preşedinţia Statelor Unite, Barack Obama şi Mitt Romney, la viitoarea dezbatere televizată dacă preferă pizza cu cârnaţi sau cu salam va fi recompensat cu “pizza gratuită pe viaţă” de către un lanţ de pizzerii

“Pentru a fi siguri că întrebările care se pun în fiecare seară în casele americane nu sunt ocolite de către candidaţi”, Pizza Hut a lansat această provocare pentru orice persoană care va pune întrebarea în cadrul dezbaterii din 16 octombrie, singura în care candidaţii vor primi întrebări din partea publicului.

“Candidaţii pot astfel să arate că sunt interesaţi de orice”, afirmă într-un comunicat de presă Kurt Kane, responsabil de marketing la Pizza Hut.

Iniţiativa, prin care se va oferi o pizza gratis pe săptămână timp de 30 de ani sau un cec impozabil în valoare de 15.600 de dolari, se înscrie într-o vastă campanie de publicitate pentru noile produse.

Dincolo de lovitura de imagine, presa americană semnalează că întrebările publicului sunt organizate în avans, lăsând puţin loc improvizaţiei.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult