Piața verde de week-end – o nouă ediție

În perioada 28 noiembrie – 1 decembrie este  organizată o nouă ediție a evenimentului Piața verde de weekend, o inițiativă a Asociației Magazinelor de proximitate La Băcănie din Iași în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași. 
 
Astfel, de la ora 10.00 la ora 18.00, pe pietonalul Ștefan cel Mare, ieșenii vor găsi produse locale de la diferiți producători locali care vin cu produse apicole, cu multe  legume proaspete de la Tg. Frumos, cu produse din carne de la Făbricuța din Tomești,  păpușele din pănușe de porumb, alte lucruri făcute manual, multe alte produse de calitate.
 
Scopul evenimentului este de a încuraja economia locală, de a obișnui consumatorul cu produse românești, de a sprijini micile afaceri de familie, proiecte aflate la început de drum.
 
Consumatorii sunt obișnuiți cu acest tip de eveniment și îl consideră util, apreciază faptul că produsele de sunt de bună calitate și nici nu este aglomerat ca într-o piață clasică.
 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole