Philippe Gustin va participa la deschiderea Pavilionului Franţei din cadrul INDAGRA

39

gustinExcelenţa sa Philippe Gustin, ambasadorul Franţei în România, va participa miercuri, 30 octombrie, de la orele 13.00, la deschiderea Pavilionul Franţei din cadrul târgului internaţional de agricultură INDAGRA.

UBIFRANCE, Agenţia franceză pentru dezvoltarea internaţională a întreprinderilor, organizează pentru a opta oară consecutiv, în parteneriat cu Groupama Asigurări, Pavilionul Franţei în cadrul târgului internaţional de agricultură INDAGRA, care va avea loc între 30 octombrie şi 3 noiembrie la Bucureşti.

Un număr de 28 de companii franceze vor pune la dispoziţia vizitatorilor produse şi servicii din domeniile agricol şi al consultanţei în domeniul alimentar.

Situat în Pavilionul C1, standurile 9-24, Pavilionul Naţional al Franţei va prezenta produse şi servicii ale companiilor franceze din domenii variate precum : viticultură, seminţe şi fertilizanţi, instalaţii de irigare, de stocare şi de manipulare a cerealelor, sere şi soluţii de cântărire, genetică şi nutriţie animală, echipamente pentru creşterea animalelor, precum şi servicii (asigurări, bănci şi avocaţi).

Franţa va fi, de asemenea, reprezentată şi în cadrul târgului INDAGRA FOOD (Hall A, nivel 4.50, stand 207) care este dedicat echipamentelor pentru procesarea produselor alimentare, potrivit amosnews.ro.

Citește și

Cmentariile sunt închise