PETRE DAEA A VIZITAT AGRARIA, CEA MAI MARE EXPOZIȚIE AGRICOLĂ DIN TRANSILVANIA

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale este prezent sambata la Jucu, in judetul Cluj, acolo unde se desfasoara cea mai mare expozitie agricola din Transilvania.

Petre Daea a sosit la Jucu aproape de ora 11 si prima oara a participat la prima licitatie de vaci de carne Angus care a avut vreodata in Romania. Mai departe, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a mers in studioul Agro TV, acolo unde a facut cateva anunturi importante pentru fermierii din intreaga tara.

AGRO TV A TRANSMIS IN DIRECT PRIMA LICITATIE DE VACI ANGUS DIN ROMANIA

Seful MADR a tinut sa reaminteasca tuturor ca actuala echipa de guvernare si-a respectat prima promisiune din campania electorala, aceea de a face plata subventiilor la timp. Petre Daea le-a transmis fermierilor ca se pot baza in continuare pe sprijinul sau, fiind constient ca agricultura romaneasca nu poate performanta daca nu exista un dialog eficient intre autoritati si tarani.

CE LE-A TRANSMIS PETRE DAEA FERMIERILOR PREZENTI LA AGRARIA

Din studioul Agro TV, ministrul s-a intors in randul crescatorilor de vaci. De data aceasta, a fost oaspetele celor de la Asociata Baltata Romaneasca. Mai departe, Daea a vizitat standurile expozantilor si a stat de vorba cu oamenii simpli, care au ajuns la Jucu pentru Agraria, cea mai mare expozitie agricola din Transilvania.

Ajunsă la cea de a 23-a ediție, AGRARIA are loc anul acesta în perioada 6 – 9 Aprilie 2017, în Parcul Industrial Tetarom III, din localitatea Jucu, județul Cluj. AGRARIA promite și în 2017 să fie un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialiști, manageri și autorități din domeniul agriculturii.

Agraria nu se prezinta doar ca o expozitie agricola, ci are si rol de platformă de comunicare optimă, unde participanții încheie contracte noi, își consolidează relațiile cu clienții tradiționali și discută despre tendințele și inovațiile apărute în agricultură, industrie alimentară și zootehnie.

Agro TV – Televiziunea Agriculturii si a Satului Romanesc – este prezenta la cea mai mare expozitie agricola din Transilvania cu o echipa de zece jurnalisti. Acestia vor reda zilnic fiecare moment de la Agraria. Informatiile vor fi disponibile atat pe TV, cat si pe www.agro-tv.ro, dar si pe aplicatia Agro TV.