PETRE DAEA, COMPLIMENTAT DE LIVIU DRAGNEA

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a complimentat, marţi, pe ministrul Agriculturii, Petre Daea, spunând că are mare încredere în el, deoarece este un om care trăieşte în fiecare zi şi noapte pentru fermierii români şi pentru agricultură.

„Am vorbit cu domnul ministru (Petre Daea – n.r.) despre toate deplasările pe care le-a făcut în ţară şi pe care le face în continuare şi îl încurajez să le facă pentru că discută direct cu oamenii. Sunt foarte multe proiecte care vor fi dezvoltate în ţară, unele care vor fi specifice pentru anumite zone, începând de la zootehnie şi finalizând cu producţia de legume”, a afirmat liderul PSD, aflat într-o vizită în judeţul Călăraşi împreună cu ministrul Agriculturii.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a susţinut că Petre Daea trăieşte în fiecare zi şi noapte pentru fermierii români şi pentru agricultură, fapt ce îl face să aibă „mare încredere” în el.

„Am mare încredere în ministrul Agriculturii, este un om care trăieşte în fiecare zi şi în fiecare noapte pentru fermierii români şi pentru agricultură. L-am încurajat să continue aşa şi a făcut şi o echipă bună la minister şi rezultatele încep să se vadă”, a precizat Liviu Dragnea.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult