Pet Expo 2013, la Romexpo București

27

petexposs

Cel mai mare eveniment dedicat animalelor de companie din România revine în perioada 31 mai – 2 iunie cu cea mai dinamică ediţie de până acum.

Aflat în 2013 la cea de-a cincea ediţie, PetExpo se desfăşoară anul acesta la sfârşitul primăverii la Romexpo și li se adresează tuturor iubitorilor de animale

Pentru orice animal de companie – căţel, pisică, peşti, hamster, iepuraş, papagal, reptilă etc., ei vor găsi la PetExpo cea mai largă paletă de produse şi servicii pentru îngrijirea lui, preţuri cu discount, consultanţă, precum şi o platformă de întâlniri şi de socializare în care pot intra în contact cu persoane care împărtăşesc acelaşi hobby sau acelaşi domeniu profesional.

Arena PetExpo, nucleul evenimentului pentru iubitorii de animale găzduieşte în regim non-stop jocuri şi concursuri cu animalele vizitatorilor, precum şi demonstraţii profesioniste de dresaj.

PetExpo reuneşte cele mai importante firme de pe piaţa bunurilor şi a serviciilor dedicate animalelor de companie şi iubitorilor de animale.

Astfel, sunt prezenţi la PetExpo producători, importatori şi distribuitori de hrană, produse de dresaj, îmbrăcăminte, bijuterii, cuşti, lese, pături, jucării, produse de igienă, medicamente şi altele, precum şi numeroşi crescători care aduc la târg animale de toate tipurile, rasele şi mărimile pe care le poţi admira sau chiar lua acasă. De asemenea, o importantă secţiune este dedicată companiilor care oferă servicii în domeniu: cabinete veterinare, şcoli de dresaj, pensiuni pentru animalele de companie sau servicii funerare. Mai mult, acvariile sunt o categorie de mare interes la târg, pe lângă crescătorii şi importatorii de animale exotice, precum păsări, reptile sau păianjeni.

Citește și

Cmentariile sunt închise