Peste 850 de locuri disponibile la USAMV Iași

27

usamv_iasi_mareÎnscrierile la cursurile licenţă şi master de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Iași au început pe 15 iulie şi se vor finaliza pe 25 iulie, programul de înscriere  fiind între orele 8.00 – 16.00.

Cei care vor să devină studenţi ai USAMV Iaşi au la dispoziţie o ofertă educaţională diversă şi competitivă, diplomele fiind recunoscute în toate ţările Uniunii Europene.

Peste 850 de locuri, finanţate de la bugetul de stat sau cu taxă, sunt scoase la concurs în cadrul a treisprezece specializări la Facultăţile de Agricultură, Horticultură, Zootehnie şi Medicină Veterinară. Astfel, cei care se înscriu la Facultatea de Agricultură pot opta pentru: Agricultură, Montanologie, Inginerie economică în agricultură, Tehnologia prelucrării produselor agricole sau Biologie; la Horticultură viitorii studenţi se pot specializa în Horticultură, Peisagistică sau Ingineria mediului.

În cadrul Facultăţii de Zootehnie, viitorii studenţii pot opta pentru specializările: Zootehnie, Piscicultură şi acvacultură, Inginerie şi management în alimentaţia publică şi agroturism, Controlul şi expertiza produselor alimentare. La Facultatea de Medicină Veterinară studenţii se pot înscrie la specializarea cu acelaşi nume.

Citește și

Cmentariile sunt închise