Peste 500 de kg. de peşte, confiscate

 

braconajpeste

Peste 500 de kg. de peşte, 7 ambarcaţiuni şi 40 de plase de pescuit în lungime de 1.600 de metri au fost ridicate în vederea confiscării, în urma unei acţiuni desfăşurată în zona deltaică, de poliţişti din cadrul Direcţiei de Ordine Publică – I.G.P.R. şi ai Serviciului de Poliţie Delta Dunării.

 

În perioada 1-7 aprilie a.c., poliţişti ai Serviciului Protecţia Fondului Forestier şi Piscicol din cadrul Direcţiei de Ordine Publică – I.G.P.R. şi ai Serviciului de Poliţie Delta Dunării au organizat acţiuni în Delta Dunării şi în judeţul Tulcea, pentru prevenirea şi combaterea braconajului piscicol.

 

În urma acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au depistat 13 infracţiuni prevăzute şi pedepsite de O.U.G.23/2008 privind pescuitul şi acvacultura, de săvârşirea cărora sunt suspectate 14 persoane.

 

De asemenea, au ridicat în vederea confiscării 7 ambarcaţiuni, 3 motoare de ambarcaţiuni, 3 rezervoare de ambarcaţiuni, 40 de plase de pescuit monofilament, în lungime totală de 1.600 de metri, 2 plase din fir textil, în lungime de aproximativ 100 de metri şi 502 kg. de peşte proaspăt. (Sursa: amosnews.ro)

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult