PESTE 50 DE PRODUCĂTORI LOCALI ÎȘI VÂND PRODUSELE PRIN PRIMUL MALL ȚĂRĂNESC

132

Lansat oficial în 15 martie, primul mall țărănesc online a atras deja peste 50 de producători, majoritatea din Țara Făgărașului.

Ei le propun amatorilor de produse tradiționale românești dulcețuri, produse din carne, obiecte din ceramică, legume, lactate, sucuri naturale și multe altele.

Avem o istorie vie, care încă trăiește prin fiecare meșteșugar, prin fiecare artizan care cioplește, pictează sau coase simbolurile învățate de la străbuni. O istorie pe care vrem să o ducem mai departe și să o lăsăm nepoților și strănepoților noștri. De aceea, ne-am propus să facem infrastructura necesară stabilirii legăturii între producătorul autentic și piață, între mediul rural și cel urban, să facilităm întâlnirea cererii și ofertei. De aceea, punem la punct cea mai mare bază de date de producători autentici, cea mai mare bază de date de produse meșteșugărești și agroalimentare tradiționale”, spune Mihai Mihu, iniţiatorul acest proiect, în cadrul Asociaţiei „Creştem România Împreună”. Mihai Mihu, iniţiatorul acest proiect, în cadrul Asociaţiei „Creştem România Împreună”, pentru bizbrasov.ro.

 

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult