Peste 60.000 de persoane au vizitat Indagra 2013

13

indagra

Târgul internațional de produse și echipamente pentru agricultură Indagra 2013, aflat la a 18-a ediție, și-a închis, duminică, porțile.

Târgul a fost găzduit, în perioada 30 octombrie — 3 noiembrie, de Centrul Expozițional Romexpo.

Potrivit directorului general al Romexpo, Mariana Suciu, Indagra a înregistrat în 2013 o creștere cu circa 15 la sută a numărului de firme participante și cu 10 la sută a spațiului alocat, fiind vizitată de peste 60.000 de persoane.

Vizitatorii au putut achiziționa semințe, bulbi de flori, îngrășăminte și au put vedea ultimele tehnologii și echipamente pentru irigații, utilaje agricole, sere și solarii. Tot în cadrul Indagra a fost organizat Salonul EcoAgricultura, pentru prima dată în Pavilionul Central, unde au fost prezenți în jur de 50 de fermieri și de firme din agricultura bio, 20 dintre aceștia fiind din străinătate.Indagra a reunit peste 430 de companii din România, dar și din alte 20 de țări, pe o suprafață expozițională de peste 30.000 de metri pătrați.

În aceeași perioadă cu Indagra, venind în completarea tematicii târgului, la Romexpo au avut loc alte manifestări expoziționale — Indagra Food (târg internațional pentru industria alimentară), All — Pack (expoziție internațională pentru ambalaje, materiale, mașini și echipamente specifice), Expo Drink & Wine (târg de vinuri, băuturi alcoolice și non-alcoolice), Autoteexpotehnica (expoziție internațională de componente auto) și Târgul de Produse Tradiționale, evenimente ce reunesc peste 250 de firme din țară și din străinătate, potrivit AGERPRES.

Citește și

Cmentariile sunt închise