Peste 300 de kilograme de pești morți în Lacul Chinteni

61

1236512_71055231 (1)

Sute de pești morți au fost găsiți ieri în lacul de la Chinteni (Cluj). Autoritățile locale s-au sesizat și au încercat să evalueze pagubele. Primarul localității, Lucia Suciu, a declarat aseară în cadrul emisiunii “Agricultura la raport” că, după primele analize, s-a constat că peștii au murit din cauza lipsei de oxigen. “Problemele au apărut din cauza faptului că lacul din localitate nu a fost întreținut. Nu au mai fost efectuate lucrări de colmatare și de curățire a lacului din cauza faptului că acesta face obiectul unui conflict între Primărie și un cetățean. Până când Justiția nu se va pronunța și nu va da un verdict, astfel încât lacul să aibă un proprietar nimeni nu va face curățenie în acesta”, a precizat Lucia Suciu.

Primarul a precizat că amânările repetate au condus la această tragedie. Ea a declarat că, în acest moment, Justiția poate fi considerată ca fiind responsabilă de ceea ce s-a întâmplat la Chinteni.

Subiectul va fi dezbătut și în cadrul emisiunii “Agricultura la raport” din această seară, 26 iunie, din intervalul orar 20.00-22.00.

 

Citește și

Cmentariile sunt închise