Peste 20.000 de vizitatori și 132 de expozanți la GastroPan

paine31

Ediţia a cincea a expoziţiei internaţionale GastroPan a atras aproximativ 20.600 de vizitatori. Pe o suprafaţă de 10.000 mp şi-au expus ofertele 132 de expozanţi din 24 de ţări, programul fiind îmbogăţit de numeroase demonstraţii practice susţinute de cei mai talentaţi specialişti romani şi străini, dar şi de competiţii la care au participat peste 150 de brutari, cofetari şi bucătari.

Potrivit declarațiilor organizatorilor “dezvoltarea expoziţiei faţă de anul trecut arata că, deşi industria de profil este serios afectată de criză, operatorii şi producătorii din domeniu s-au arătat extrem de interesaţi să găsească soluţii de relansare a afacerilor. Furnizorii din domeniu au răspuns nevoilor adaptându-şi ofertele la realităţile pieţei actuale şi oferindu-le partenerilor soluţii şi tehnologii capabile să îi ajute să străbată această perioadă dificilă””

Față de ediţia din 2012, anul acesta la GastroPan a crescut suprafaţa de desfăşurare cu 65%, numărul expozanţilor cu 24% şi numărul vizitatorilor cu 46%. Numărul ţărilor reprezentate la standurile expoziţiei a crescut cu 50%, în timp ce suprafaţa medie a standurilor ocupate a crescut cu 62%.