Peste 120 de furnizori din 23 de țări vor expune, în perioada 4-6 aprilie 2014, la GastroPan

16

paine31

Peste 120 de furnizori din 23 de țări vor expune, în perioada 4-6 aprilie, la expoziția autohtonă de soluții și tehnologii pentru panificație, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie, cafea și alimentație publică – GastroPan, potrivit AGERPRES.

Evenimentul, aflat la ediția a șasea, se va desfășura anul acesta la Brașov Business Park și va atrage peste 20.000 de vizitatori — specialiști și antreprenori din afacerile de profil. La GastroPan vor expune cei mai mari furnizori de pe piața autohtonă și europeană, iar programele dinamice organizate vor atrage zeci de mii de vizitatori. Demonstrațiile live variate și concursurile GastroPan vor completa, ca și le edițiile anterioare, profesionalismul și atractivitatea expoziției.

Deși marile standuri și-au găsit deja expozanții, pe ultima sută de metri furnizorii mai au posibilitatea de a-și expune soluțiile la un stand de dimensiuni mai mici sau în zona de expunere Business Point.

GastroPan este o bună modalitate pentru furnizori de a crea noi parteneriate cu specialiștii din domeniile panificației, cofetăriei și alimentației publice, aflați în căutarea unor idei și soluții eficiente pentru dezvoltarea afacerilor lor.

Expozanții au acces la cei 20.000 de vizitatori specialiști invitați, în condiții avantajoase, închiriind un stand propriu, la tarife începând de la 514 euro pentru construcție și dotări standard. Furnizorii cu bugete mai limitate au oportunitatea de a-și prezenta soluțiile pentru suma unică de 350 euro în cadrul zonei GastroPan Business Point.

Citește și

Cmentariile sunt închise