Peste 110 apicultori își vor prezenta produsele la Târgul Național al Mierii

 mieretargBucureştenii sunt aşteptaţi, de vineri până duminică, la Târgul Naţional al Mierii – Ediţia de Toamnă, un nou eveniment dedicat consumatorilor de produselor apicole, organizat de Asociaţia Crescătorilor de Albine din România (ACA) pe platforma apicolă din Băneasa. 

“Deocamdată, avem 110 doritori de a participa cu standuri, dar sperăm să fie 120 de producători de miere, dar şi de alte produse din toate zonele ţării. Nu vor lipsi nici cei care aduc utilaje şi medicamente necesare în apicultură. Este un târg atât pentru consumatori, cât şi pentru apicultori. Ediţia din toamnă este una mai interesantă, pentru că este un an apicol slab spre mediu şi, cu toate aceste vicisitudini, apicultorii fac eforturi să vină cu o gamă variată de produse naturale direct de la sursă şi la preţuri acceptabile, reduse faţă de produsele care se regăsesc în hipermarketuri”, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele Asociaţiei Crescătorilor de Albine din România (ACA), Ioan Fetea.

Târgul Naţional al Mierii se va deschide vineri, la ora 10,00, pe platforma apicolă din Băneasa din Bucureşti (B-dul Ficusului nr. 42, sector 1), la eveniment fiind invitat şi ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.