Peste 10.000 de vizitatori la Târgul Agromalim

12

agromalim

Târgul Agromalim, organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, a fost un adevărat succes. Organizatorii spun că au avut cu 15 mai multe firme participante față de anul trecut. O primă estimare arată că târgul a fost vizitat de peste 10.000 vizitatori, care au apreciat produsele expuse.

Nu în ultimul rând, programul conex, cuprinzând prezentări de produse sau conferințe pe teme de larg interes pentru vizitatori, a fost extrem de bine primit. Au fost organizate două conferințe, una dedicată problemelor din agricultura românească și alta, fermei de carne. Ambele s-au bucurat de o prestigioasă prezență a unor specialiști care au putut prezenta fermierilor multe noutăți. Nu au lipsit din programul târgului competiții, cum ar fi concursul tăietorilor de lemne sau concursul pentru desemnarea celor mai frumoase animale din expoziție, care au avut un mare succes de public.

Conducerea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad dorește să dea un suflu nou activității de organizare de târguri și expoziții. Agromalim, cel mai mare târg organizat la Arad și, după cum au apreciat multe personalități prezente, al doilea târg de profil din țară ca și anvergură, va îmbrăca de anul viitor o formă nouă.

Citește și

Cmentariile sunt închise