Peste 10.000 de vizitatori, aşteptaţi la AGRALIM

12

agralimÎn perioada 3-6 septembrie 2015 ABplus Events organizează la Ferma Ezăreni Târgul pentru Fermieri AGRALIM, într-un amplu parteneriat cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iași. 

AGRALIM înfățișează un oraş agricol cu amenajări pe o platformă expoziţională de 100.000 de mp, creat pentru a găzdui cele 150 de companii prezente: zeci de hale mobile expoziţionale, 6 zone de demonstraţii live ale utilajelor agricole5.000 de mp de loturi demonstrative pentru principalele culturi agricole, peste 3 km de alei temporare,peste 800 de locuri de parcare pentru vizitatori.

Zilnic, la AGRALIM, târgul de tradiție din Regiunea de Nord – Est a României, vizitatorii vor avea acces la un amplu program de demonstrații agricole privind lucrarile solului, un adevărat spectacol de tehnică agrară,demonstrații cu mașini de erbicidare, demonstrații cu utilaje agricole de mici dimensiunidrive test în poligon cu tractoare de până la 100 CP.

La AGRALIM sunt prezente cu tehnică agrară și soluții complete pentru fermele vegetale și zootehnice un număr de 150 de companii din Italia, Germania, Olanda și Ungaria, Spania, Danemarca și SUA, reprezentate de producători sau dealeri autorizați. AGRALIM se bucură și în acest an de parteneriate directe și misiuni economice cu Republica Moldova și Ucraina, târgul fiind vizitat de delegații din cele două țări.

Alături de utilaje performante sunt prezentate, ca în fiecare an, loturi demonstrative de culturi agricole de porumb, floarea soarelui, soia și sorg realizate de unii dintre cei mai mari producători și furnizori de semințe.

Conceptul celui mai mare eveniment agricol din Regiunea de Nord-Est, organizat în câmp, pe o suprafață de 10 hectare, a atras în 2014 peste 4500 de fermieri și specialiști. La ediția din 2015 sunt așteptați un număr de 10.000 de vizitatori.

Raluca Daria Diaconiuc

Citește și

Cmentariile sunt închise