Peste 1.100 de proiecte depuse pe Submăsura 6.1 “Sprijin pentru tinerii fermieri”

50

tractor_tanarMinisterul Agriculturii a dat publicităţii o actualizare de date referitoare la numărul proiectelor depuse pe noul Program Naţional de Dezvoltare Rurală, până în 28 august a.c.

Potrivit acestor date, cea mai interesantă submăsură pentru fermierii românii este ceaprin care li se acordă sprijin tinerilor fermieri, pentru care au fost depuse 1.111 proiecte, în valoare de 47.350.000 lei.  Pe locul secund se află submăsura 19.1, prin care se solicită sprijin pregătitor pentru dezvoltarea strategiilor de dezvoltare locală, pentru care au fost depuse 180 de proiecte, în valoare de 2.433.614 lei şi pe poziţia a treia, Submăsura 4.1, Investiţii în exploataţii agricole, pentru care au fost anunţate 125 de proiecte.

În total, până la finalul lunii august, au fost depuse 1.485 proiecte cu o valoare de 108.226.059 lei,potrivit datelor oferite de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

 

Citește și
4 Comentarii
 1. Prunescu Constantin Marius spune

  *De retinut ca numai o organizare cu o clasificare de exceptie in paralel fata de capitalul ce-l reprezinta societatea,documente pe baza de Contracte Comerciale,ce o atesta Codul Civil,legea speciala in Codul Comercial,o activitate actiune procesuala,pasiva,reglementata prin normele actualizate de drept.Am elaborat un proect in domeniul AGROTURISMULUI/AGROZOOTEHNIE(fizica-cuantica,medicina),mai multe detalii in baza de date informationala sub semnatura electronica pe numele meu subsemnatul.Precizez faptul ca sunt luat in evidenta de catre A.N.A.F./O.N.R.C./O.R.D.A./O.S.I.M.

 2. Prunescu Constantin Marius spune

  *Viata publica si cea privata impune foarte frecvent loarea unor decizii,iar acestea sunt cu atat mai coerente cu cat informatia de care dispune decidentul este mai buna mai adecvata.Decidentul ultimatumului consacrat de reforma criteriilo bugetare.
  *SUNT DIN LOC.TG-JIU/STR. ECATERINA TEODOROIU/NR.453/JUD.GORJ/ROMANIA/TEL.0767292108

 3. *Evaloarea capacitatii reflecta analiza pe baza chestionarelor introductive,abrogate anchetei in curs estimativa regulilor juste a demersurilor invocate termenului anticipat.Efectul legii i-l coantifica contributia celui care produce scala de valori,a-l reglementarilor controlate profesional.
  *Riscurile nu se asumeaza cu privire la un set intreg de reguli si masuri,predispozitiilor anterior admise dezideratelor.
  BRAND DE TARA/PRUNESCU C. CONSTANTIN – MARIUS/C.N.P.1760425182791
  *Integritatea entitatilor evaluative in acest stagiu statual,ce evidentiaza perspectiva solutionarii in privinta identitatilor progresv impirice.Portofoliul de etalon exogen la nivel specific a-l emitentului cat si stabilirea reitingului minim ,pentru stabilirea activelor eligibile.

 4. *Tratatul de la “Lisabona”,ce reprezintã efectele imediate,parcurse în întregime a-le acestor programe;proecte a-le Uniunii Europene,aprobate pe viitor si creditate,prin încadrarea lor în Uniunea Europeanã.Fãrã drept de-a revizui programul administrativ zonal teritorialã,si ducerea lui la bun sfârsit,a-l regionalizãrii,prin regiuni autonome,pe temeiul drepturilor fundamentale.O componentã de cofinantare sustinutã de Statul Român ,standardizatã ,pe temeiul stabilitãtii fiscale.Reesalonarea bnunurilor;pe baza si temeiul restantelor,printr-un cadru unitar,ce reprezintã instanta pe fond,printr-o O.U.G.

Cmentariile sunt închise