PERICOLUL DIN MIEREA CONTRAFACUTA

Există in  piaţă o mare diversitate de sortimente şi branduri de miere. Din păcate, nu orice miere prezentă pe rafturile magazinelor este 100% naturală. Putem găsi în comerţ miere artificială, obţinută din siropuri tari de zahăr, glucoză, dextroză, amidon, gelatină etc., sau miere procesată, încălzită şi filtrată, cu scopul de a se stopa cristalizarea, pentru a-şi păstra cât mai mult timp forma fluidă. Există, de asemenea, miere în care s-au adăugat diferite siropuri pentru a se obţine cantităţi mai mari. Aceste tipuri de miere nu aduc nimic bun organismului nostru, pentru că nu conţin substanţele nutritive specifice mierii crude, naturale, ci din contră, ne pot face mai mult rău.

Picture of Florentin Iuga
Florentin Iuga

 NOTĂ  Imaginile folosite au caracter ilustrativ. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 ATENȚIE!   Orice comentariu trebuie aprobat de un moderator, de aceea pot apărea întârzieri în publicarea lor. Ne rezervăm dreptul de a respinge sau a șterge parțial acele comentarii care nu respectă o conduită civilizată sau sunt contrare normelor legale de comunicare în spațiul public.

Cele mai citite în ultimele zile

PUBLICITATE

  • Banner KWS

  • © AGRO TV 2025 | Toate drepturile rezervate | Este interzisă reproducerea integrală sau parțială, ori distribuirea conținutului, fără menționarea sursei.