Pericolele ascunse din produsele lactate

Laptele din ziua de azi este plin de hormoni, furnizează mai puţin calciu şi vitamina D decât orice altă sursă şi porneşte un atac violent de probleme de sănătate. Una dintre probleme este pubertatea precoce a populaţiei tinere de astăzi.

 

Laptele de astăzi conţine cel puţin 60 de hormoni, mai mulţi alergeni, grăsimi, colesterol şi are şi o posibilă legătură cu declanşarea genelor canceroase, scrie financiarul.ro.

Vitamina D şi calciul pot fi absorbite mult mai bine şi sunt mult mai sănătoase, dacă provin din surse pe bază de plante, decât din surse pe bază de animale. Feliile de caşcaval ambalate sunt în mod normal extrem de procesate, bogate în sodiu şi nu reprezintă o sursă de calciu semnificativă.

Iaurtul cu aromă conţine o listă lungă de ingrediente, inclusiv substanţe chimice toxice şi aspartam.

Nici laptele din soia nu pare a fi o soluţie. Multe persoane consideră că laptele de soia reprezintă o alternativă sănătoasă la laptele de vacă, însă, în special pentru femei, acesta nu este deloc bun.

Laptele de soia imită estrogenul în corpul femeilor, iar o dominanţă a estrogenului poate determina un risc crescut de dezvoltare a cancerului la sân, a fibroamelor, endometriozei şi duce la o scădere a libidoului. Funcţiile tiroidei sunt de asemenea reprimate de produsele din soia.

 
Citește și

Comentariile sunt închise