Pensiuni agroturistice: Gradul de ocupare pentru Sărbători a ajuns la 80%. Vezi ofertele!

77

AlpenhofDacă nu v-aţi făcut planuri de Sărbători şi nici nu aveţi prea mulţi bani la dispoziţie, puteţi alege să vă petreceţi  vacanţa în pensiunile agroturistice din România, care au început deja pregătirile pentru Crăciun şi Revelion.

Ofertele turistice ale operatorilor din turism sunt foarte tentante. Astfel, în Greaca, din judeţul Giurgiu, administratorii unei pensiuni îşi aşteaptă deja vizitatorii, care nu întârzie să apară. Ei spun că pentru două nopţi de cazare, a treia e oferită din partea casei şi că turiştii sunt aşteptaţi cu surprize şi programe speciale.

De sărbătoarea Ignatului, turiştii vor putea participa la Greaca la tăierea porcului şi la prepararea tradiţională a cărnii,  adică la ritualuri care tind să fie uitate, mai ales de tânăra generaţie.

Pentru un sejur all-inclusive turiştii trebuie să plătească între 50 şi 80 de euro, în funcţie de dotările camerei şi de alte opţiuni. Meniul festiv de revelion costă 100 de euro şi va include preparate tradiţionale din zonă. Pentru noaptea dintre ani, administratorii pensiunii au pregătit un program special, cu tematică.

În Cluj-Napoca, un sejur costă în jur de 150 de lei, iar pentru meniul de Revelion se plătesc în plus circa 100 de euro, iar pachetul de vacanţă pentru familii costă în jur de 150 de euro, pentru un apartament cu două sau trei camere, sumă la care se adaugă preţul cinei de Crăciun.

Cei care îşi doresc un Crăciun tradiţional, pot alege Bucovina, unde un sejur de 4 zile costă 500 de lei-persoană, la o pensiune de 4 margarete. Programul este extrem de interesant şi include plimbări, programe speciale şi multe altele.

Ofertele le-au plăcut turiştilor români, aşa că gradul de ocupare al pensiunilor a ajuns deja la 80% pentru Sărbători.

 

Citește și

Cmentariile sunt închise