Pasii care trebuie urmati pentru infiintarea unei afaceri cu fonduri europene

56

O idee de afaceri in care sa crezi si identificarea cailor prin care sa iti pui in practica ideile, sunt primii pasi pe care trebuie sa-i urmezi cand iti doresti o afacere pe fonduri europene.

ruble-1168163_1920

Iin cadrul emisiunii Agricultura la Raport, au fost explicati toti pasii pe care oricine ii poate urma pentru ca obtinerea de fonduri europene sa fie un adevarat succes.

Exista o multitudine de prejudecati in ceea ce priveste accesarea de fonduri europene. Secretul succesului este reprezentat de o idee buna, concretizat intr-un plan de afaceri intocmit ca la carte, posibilitatea de cofinantare a investitiei si o echipa profesionista care sa se ocupe de implementarea proiectului.Desi, accesarea de fonduri europene pare un lucru dificil in Romania, nu este nici pe departe un lucru imposibil. Cunostintele in domeniu sunt esentiale pentru cei care isi doresc sa acceseze fonduri din partea Uniunii Europene, mai ales ca realizarea unui dosar se bazeaza pe proceduri riguroase, concepte si terminologii specifice. Pasii care trebuiesc urmati pentru obtinerea de bani europeni au fost explicati pe intelesul tuturor in cadrul emisiunii Agricultura la Raport, iar nelamuririle telespectatorilor intrati in direct, au fost clarificate de catre expertii invitati.

Citește și
1 Comentariu
  1. Ceasar Elena spune

    As vrea sa accesez fonduri europene de ce acte as avea nevoie va multumesc

Cmentariile sunt închise