Parlamentarii USL de Cluj au invitat conducerea FrieslandCampina la o discuție despre Napolact Baciu

36

 

napolactssdd

 Deputații și senatorii USL de Cluj au trimis, vineri, 21 iunie, conducerii FrieslandCampina România S.A. o scrisoare oficială în care i-au invitat pe reprezentanții companiei la o întâlnire în cadrul căreia să fie discutate efectele pe care le-ar putea produce o eventuală închidere a fabricii Napolact de la Baciu.

În mesajul trimis  directorului FrieslandCampina România, Jan-Willem Kivits, parlamentarii clujeni au afirmat că: “În ultimele zile, în mass-media locală şi naţională au apărut mai multe informaţii potrivit cărora compania pe care o conduceţi ar fi decis să închidă producţia lactatelor Napolact la Cluj. Pe de altă parte, nu putem să nu constatăm că informaţiile de acest tip nu pot fi “scăpate” pur şi simplu pe piaţă: ele produc nesiguranţă, confuzii şi creează deservicii companiei Dvs. Ca efect, unii utilizatori ai reţelelor de socializare din Cluj v-au rescris deja, ironic, sloganul: “Napolact. Odinioară”. Ei au precizat că, deoarece Napolact este mai mult decât o simplă afacere, fiind o emblemă locală foarte apreciată, trebuie găsită o soluție care să salveze fabrica.

“Înţelegem că Napolact este o afacere, aşa cum şi dumneavoastră înţelegeţi că este, în acelaşi timp, o emblemă a Clujului. Şi ştim asta pentru că, în dezvoltarea şi impunerea pe piaţă a acestui brand, v-aţi folosit întotdeauna de acest avantaj. Înţelegem deciziile legate de business, aşa cum şi dumneavoastră înţelegeţi că astfel de gesturi nu pot fi făcute fără a exista un dialog prealabil. Mai ales atunci când vorbim de un produs care are o tradiţie şi a cărui valoare se traduce, pentru clujeni, în mult mai mult decât bani”, își explică parlamentarii clujeni demersul care ar trebui, în opinia lor, să conducă la deschiderea unui dialog constructiv cu membrii conducerii FrieslandCampina România

 

 

 

Citește și

Cmentariile sunt închise