Parada taurilor 2015: Vezi care au fost cei mai frumoşi tauri prezentaţi. GALERIE FOTO

59

Sâmbătă, 3 octombrie, la Sângiorgiu de Mureş, a avut loc cea de a XIV-a ediţie a Paradei taurilor, organizată de Semtest BVN. 

Ediţia din acest weekend a atras un număr record de participanţi, de peste 2.000, veniţi din toată ţara pentru a vedea cele mai frumoase exemplare de tauri din grajdurile Semtest BVN.

La eveniment au participat reprezentanţi ai autorităţilor locale, ai celor care operează în domeniul zootehnic, al fermierilor şi organizaţiilor de crescători de vaci.

Mesajul de bun venit le-a fost adresat participanţilor de către primarul Sofalvi Sandor Szabolcs, care a venit la eveniment împreună cu copiii şi de ing. Valer Sicean, directorul Semtest BVN. Alături de ei s-a aflat Claudiu Frânc, preşedintele Federaţiei Crescătorilor de Bovine din România, care a apreciat faptul că societatea cu sediul în Sângiorgiu de Mureş, nu a abandonat ideea de a organiza acţiuni pentru fermieri, care să contribuie la profesionalizarea sectorului, mai ales într-un moment atât de dificil pentru ei, din cauza Crizei laptelui, cum este acesta.

În final, cei mai merituoşi colaboratori ai Semtest BVN au fost premiaţi de către organizattorii care le-au urmărit activitatea pe durata întregului an, care s-a scurs de la precedenta ediţie.

 

Citește și

Cmentariile sunt închise