Padurea s-a răzbunat! L-a tras în râpă cu lemne cu tot!

O cursă în pădure, noaptea, după lemne, s-a sfârșit tragic pentru un bărbat de 35 de ani din Berevoiești.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, în seara zilei de 19 decembrie a.c., în jurul orei 23.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați, de către o femeie, despre faptul că, pe un drum forestier din localitatea Berevoești, a observat o autoutilitară răsturnată într-o râpă, iar un bărbat este încarcerat.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, dar și un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare, întrucât bărbatul se afla în stare de inconștiență.

Din păcate, manevrele de resuscitare nu au avut succes, fiind declarat decesul.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii de investigații criminale, s-a stabilit că un bărbat de 35 de ani, din Berevoești, care conducea o autoutilitară, încărcată cu lemne, pe un drum forestier din apropierea localității, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat într-o râpă, unde a lovit un copac.

În cauză, a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal.

Cauza decesului va fi stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale, iar cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole