PĂDURAR DIN MARAMUREȘ, AGRESAT ÎN TIMPUL SERVICIULUI, DE HOȚII DE LEMNE

130

Un pădurar al Ocolului Silvic Dragomireşti, aflat în timpul unei misiuni de patrulare în zona Ţibău din Munţii Maramureşului, a fost agresat cu focuri de armă şi apoi lovit de două persoane, care ulterior l-au deposedat de armă, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, purtătorului de cuvânt al Direcţiei Silvice Maramureş, Mihai Leşan.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

“A fost un ultraj care s-a produs în timpul efectuării serviciului, iar colegul nostru, Grigore T., în urma loviturilor primite a suferit multiple traumatisme. A fost internat în spitalul orăşenesc din Borşa. Starea sănătăţii este stabilă şi se află sub supraveghere medicală. E trist faptul că un om care apără pădurea a fost lovit, e un gest greu de caracterizat”, a spus Mihai Leşan.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

Conform acestuia, pădurarul a descoperit în zona sa de patrulare aproximativ 25 mc lemn tăiat ilegal, esenţă răşinoasă, depozitat la marginea drumului.

În timpul evaluării lemnului depozitat, două persoane, cu un autoturism de teren fără numere de înmatriculare, s-au apropiat de pădurar şi l-au lovit în mod repetat, apoi i-au luat cheile maşinii de serviciu, arma din dotare şi au tras două focuri de armă spre acesta, fără a-l atinge.

Potrivit aceleiaşi surse, pădurarul se afla într-o zonă muntoasă neacoperită de semnal pe telefonul mobil, acesta fiind descoperit de şeful districtului silvic, care a alertat poliţia.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Arma marca Sadu de care a fost deposedat pădurarul a fost găsită ulterior şi predată Poliţiei oraşului Borşa.

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei Silvice Maramureş a mai precizat că acestea este al şaptesprezecelea caz de agresiune asupra unor angajaţi ai Regiei Naţionale a Pădurilor – Romsilva.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult