Ouăle “Din ogradă” ajung pe rafturile supermarketului Billa

27

oul_din_ogradaOuăle produse de Avipunta, sub brandul  ’’Din Ogradă’’ se găsesc în magazinele Billa din toată țara.

‘’Consumatorii noștri își doresc să aibă posibilitatea de a cumpăra ouăle proaspete ‘’’Din Ogradă’’ de la magazinele de pe tot cuprinsul României, fie ele hipermarketuri sau magazinele situate aproape de casă.

Vizăm să oferim publicului consumator cel mai facil acces la produsele noastre, de aceea lărgim continuu rețeaua de parteneri, magazinele Billa alăturându-se din vara anului 2015 supermarketurilor Carrefour, Selgros și Mega Image’’, după cum a declarat directorul Avipunta, Ştefan Balaban, într-un comunicat de presă remis redacţiei.

Brandul de ouă ’’Din Ogradă’’ produs de Aviputna Golești a fost distins cu premiul Institutului Internațional al Gustului și Calității de la Bruxelles, cea mai importantă organizație mondială ce testează băuturile și produsele alimentare.

Ferma Aviputna produce ouă după o tehnologie unică în România, prin care găinile sunt crescute în mod liber, la fel ca în ograda fiecărui țăran. Valoarea biologică și recunoașterea internațională, propulsează oul ’’Din Ogradă’’ ca fiind cea mai sănătoasă și gustoasă alegere.

Citește și

Cmentariile sunt închise