29 iulie 2021 - 04:29

ORA 20:00 Vreti sa accesati fonduri europene? Consultantii si beneficiarii va dau toate detaliile

Ora 20:00 – Agricultura la Raport.  Fondurile europene pentru agricultură. Discuții directe între consultanți și beneficiari.

Vă invităm să urmăriți o nouă seară de dezbateri legate de mult râvnitele fonduri europene.  Așa cum știți deja, în fiecare marți vin în fața dumneavoastră cei care vă pot ajuta și ușura munca în ceea ce privește dosarele, normele de finanțare și orice altceva vă mai preocupă legat de acest subiect.

Așadar, de la ora 20:00 aveți întâlnire cu doi consultanți dar și cu un beneficiar al fondurilor europene. De la fermierul care a reușit să acceseze și să implementeze un proiect, veți afla cât de greu i-a fost, ce ar mai trebui făcut  pentru a înlesni implementarea acestor proiecte și a avea acces cât mai mulți fermieri.

Nu uitați că sunteți în permanență invitați să participați la dezbaterile care au loc în fiecare seară în studioul nostru virtual. Ținem legătura pe pagina de socializare a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport, acolo unde, ca de obicei așteptăm întrebările dumneavoastră. Răspunsurile știți că le primiți live chiar în timpul transmisiunii.