ORA 20:00 Oameni cu functii vin cu raspunsuri si solutii pentru CRIZA din agricultura

Ora 20:00 – Agricultura la Raport. Invitați de marcă vin cu răspunsuri și soluții pentru actualele probleme din agricultură!

În acestă seară vin în fața dumneavoastră oameni importanți cu funcții decidente. În prima parte a emisiunii, Ovidiu Ghinea va dialoga cu ministrul secretar de stat Gheorghe Ștefan, dar și cu generalul Căunei Florescu despre sistemul anti-grindină. Despre ceea ce poate face România în momentul de față pentru a stimula precipitațiile, aflați în acestă seară, pentru că știți deja că Agro TV împreună cu cei de la ASDA susținem implementarea acestor sisteme extrem de importante, mai ales în contextul schimbărilor climatice.

De la ora 21:00 vin cu răspunsuri și soluții, europarlamentarul Carmen Avram dar și domnii Florian Ciolacu și Nicușor Șerban, reprezentanți ai Clubului Fermierilor Români. Ce trebuie să facă fermierii pentru a primii mai mulți bani și mai multe ajutoare din partea Uniunii Europene, aflați tot în acestă seară dacă stați cu ochii pe Agro TV.

Nu uitați ca pe pagina de socializare a emisiunii, Agro Tv – Agricultura la Raport puteți participa activ la discuțiile din platou dacă trimiteți întrebările dumneavoastră.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole