ORA 20:00 Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, in direct la ”Agricultura la Raport”

Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Ministrul Agriculturii, răspunsuri și lămuriri despre temele de actualitate din agricultura românească.

În această seară, realizatorul Ovidiu Ghinea vă invită la o ediție specială alături de un invitat de seamă. Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Oros vine în platoul emisiunii, începând cu ora 20:00. Vor fi dezbătute teme de actualitate din agricultură precum despăgubirile pe secetă, schemele de ajutor pentru zootehnie și secțiunea de agricultură din cadrul Planului național de investiții și relansare economică.

Așadar vă invităm să urmăriți o dezbatere extrem de interesantă și importantă pentru dumneavoastră, cei care lucrați în agricultură.

De asemenea, vă reamintim că puteți trimite toate întrebările pe care le aveți, pe pagina de socializare Agro TV – Agricultura la Raport. Mesajele vor fi citite și veți primi răspunsurile în direct, chiar în cadrul emisiunii.

🎥 Ministrul Adrian Oros va fi invitat în cadrul emisiunii Agricultura la raport, în această seară, la AGRO TV, începând…

Publicată de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale pe Luni, 6 iulie 2020

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole