ORA 20:00 Editie SPECIALA „Agricultura la Raport”! Seceta, cel mai periculos VIRUS

Ora 20:00 – Agricultura la Raport. Realizatorul Ovidiu Ghinea vine în fața dumneavoastră alături de reprezentații ANIF, pentru a discuta problema stringentă a secetei. ”Este nevoie de apă!”, este strigătul fermierilor din întreaga țară.

La masa discuțiilor se va alătura și fostul ministru al agriculturii, Daniel Constantin, dar și președintele LAPAR, Nicu Vasile. Cu vești de la Bruxelles va veni europarlamentarul Daniel Buda și nu în ultimul rând, Ionuț Olteanu, fermier mare dar la fel de greu încercat.

În vremuri ca acestea când pandemia ne ocupă tot timpul, nu e ca și cum toate celelalte probleme ale oamenilor au dispărut de la sine. Pentru două ore, realizatorul Ovidiu Ghinea are curaj și face o altă agendă. Fiți atenți! ”Cel mai periculos virus pentru noi, este seceta!”, așa spun fermierii. Au nevoie disperată de apă, de irigații, iar conducerea ANIF se pare că are pregătite toate răspunsurile.

Subiectul acesta va acapara întreaga emisiune și va fi întors pe toate părțile de invitații de top ai acestei ediții.

SĂRIȚI cu întrebări! Ca de fiecare dată, folosiți facebook-ul emisiunii Agro TV – Agricultura la Raport. Spre mirarea unora, veți primi răspunsuri la subiect.

În rest, rămâne cum am stabilit – mergem DOAR prin bătătură, DOAR cu treabă pe câmp sau DOAR în grajd ca să vedem de animale! ATÂT!

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole