ORA 20:00 Dacian Ciolos, George Scarlat, Gelu Puiu – SOLUTII pentru fermieri! Editie SPECIALA

Ora 20:00 – Agricultura la Raport. Invitați de marcă cu funcții decidente în domeniu, vin cu soluții la problemele actuale.

Realizatorul Ovidiu Ghinea îl are invitat în această seară pe fostul comisar pentru agricultură, fostul premier al României, Dacian Cioloș. Principalele subiecte sunt legate de măsurile pe care trebuie să le ia statul român dar și despre ajutoarele pe care le-ar putea acorda Uniunea Europeană, în contextul situației actuale.

De la ora 20:30, intră în direct ministrul secretar de stat din Ministerul Agriculturii, George Scarlat, dar și ministrul secretar de stat de la Ministerul Mediului, Gelu Puiu. Acesta din urmă va veni cu lămuriri despre mistreți, despre pagubele produse de aceste animale și despre măsurile pe care trebuie să le ia statul.

Bineînțeles că la discuții vor participa și fermierii români, cei mai afectați de seceta care a pus stăpânire pe munca lor.

Urmăriți cu interes și în această seară talk show-ul dedicat dvs. fermierilor și trimiteți întrebările care vă macină pe pagina de socializare, Agro TV – Agricultura la Raport. Fiți siguri că vi se va răspunde, ca de fiecare dată!

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole