ORA 20:00 Cum sta treaba cu legea terenurilor agricole? Aflati la “Agricultura la Raport”

Ora 20:00 – Agricultura la Raport. Cum stă defapt treaba cu legea vânzării terenurilor agricole!?

În această seară, Ovidiu Ghinea va aborda subiecte extrem de importante pentru viitorul agriculturii românești. Așadar, pe agendă se află legea vânzării terenurilor agricole. Veți vedea care sunt problemele, din punctul de vedere al celor care o contestă, dar și care este poziția celor care au scris-o.

De la ora 21:00, atenția se mută asupra unui alt sector unde sunt multe discuții și păreri diferite, și anume oieritul. Ce măsuri va lua ministerul Agriculturii în ceea ce îi privește pe crescătorii de ovine veți afla în această seară, dacă rămâneți cu ochii pe Agro TV.

Nu uitați ca pagina de socializare a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport vă stă la dispoziție pentru toate mesajele și întrebările pe care vreți să ni le trimiteți. Răspunsurile le aflați în direct, chiar în timpul transmisiunii.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

  1. Lege psd pt asa zisi fermieri locali care sprijina psd din 90, ei vor sa cumpere pe un mic di juma de bere, nu mai bagati placa cu strainii, se refera de fapt la nou, romanii …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole