ORA 20:00, AGRO TV – Agricultura la Raport! Fondurile europene, de la A la Z

Ora 20:00 – Agricultura la Raport. FONDURILE EUROPENE pentru agricultură. Fiți deștepți! Aveți inițiativă! Faceți dosare pentru finanțare!

Este marți, așadar Ovidiu Ghinea respectă tradiția cu care sunteți deja obișnuiți și aduce la masa discuțiilor veșnica problemă a accesării fondurilor europene pentru agricultură. Timp de două ore sunteți așteptați toți cei interesați de banii care vin de la Bruxelles.

Pe tot parcursul emisiunii, specialiștii invitați vă vor răspunde tuturor întrebărilor legate de accesare, dosare, norme de finanțare și orice alte nelămuriri vă mai preocupă.

Luați de pe acum inițiativă, gândiți-vă și apucați-vă de aceste fonduri europene dedicate agriculturii. Întrebați în stânga, informați-vă în dreapta.

SĂRIȚI  cu întrebări! Ca de fiecare dată, folosiți facebook-ul emisiunii Agro TV – Agricultura la Raport. Este o șansă reală ca să învățați cum stă treaba cu dosarele de finanțare. Așa este, sunt greu de făcut, dar nu imposibil. Banii ăștia, mulți sau puțini, vă sunt esențiali pentru ceea ce ne așteaptă, iar noi suntem aici ca să vă facem bătaia de cap mai ușoară.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole