ORA 20:00 Toate detaliile de la intalnirea fermierilor cu premierul Ludovic Orban

Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Când vor ajunge despăgubirile pentru secetă în conturile fermierilor?

În această seară, realizatorul Ovidiu Ghinea va aborda subiecte extrem de interesante, ca de fiecare dată. Bineînțeles că se va dezbate mai pe larg tema despăgubirilor pentru secetă, în contextul în care, în ediția de ieri, ministrul secretar de stat, George Scarlat a afirmat în exclusivitate la Agro TV, la cât se ridică suma celor care sunt calamitați.

Care sunt condițiile și mai ales când vor ajunge banii în conturile fermierilor veți afla dacă urmăriți ediția din această seară a talk show-ului nostru agricol.

De asemenea, Ionel Arion – președinte Pro Agro, și Alina Crețu – director executiv APPR, doi dintre reprezentanții fermierilor la discuțiile de astăzi cu prim-ministrul Ludovic Orban, vor fi prezenți în această seară în studiourile AGRO TV și vă vor spune toate detaliile acestei întrevederi.

Vă invităm să participați la acestă dezbatere cu reprezentanții fermierilor și să trimiteți toate mesajele și întrebările pe care le aveți, pe pagina de socializare a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole