ORA 20:00 Agricultura la Raport – Aflati ce aveti de facut pentru a accesa fondurile europene

Ora 20:00 – Agricultura la Raport. مانشستر سيتى تأسست على يد Fondurile europene pentru agricultură. Discuții directe între consultanți și beneficiari. اماكن بيع العاب بينجو

Vă invităm să urmăriți o nouă seară de dezbateri legate de mult râvnitele fonduri europene. Așa cum știți deja, în fiecare marți vin în fața dumneavoastră cei care vă pot ajuta și ușura munca în ceea ce privește dosarele, normele de finanțare și orice altceva vă mai preocupă legat de acest subiect.

Așadar, gândiți-vă la toate nelămuririle pe care le aveți, săriți cu întrebări pe pagina de socializare a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport, iar de la ora 20:00, timp de două ore, stați cu ochii pe AGRO TV.

Toate mesajele vor merge către consultanții prezenți în studioul talk show-ului nostru agricol, pentru ca noi vă ascultăm, noi suntem vocea dumneavoastră! تطبيقات تجيب فلوس

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole