18 octombrie 2021 - 23:29

ORA 20:00 Noul secretar de stat MADR, George Cățean, vine la ”Agricultura la Raport”

Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Invitații de marcă, în exclusivitate la AGRO TV!

În această seară, Ovidiu Ghinea aduce în fața dumneavoastră o selecție de invitați cu adevărat speciali. De la ora 20.00, în platoul emisiunii vine Daniel Botănoiu, fost secretar de stat în cadrul ministerului Agriculturii, dar și un fermier important din zona de sud a tării pe care mulți dintre dumneavoastră îl cunosc, și anume Alexandru Baciu. De asemenea, în fața telespectatorilor AGRO TV vine și noul secretar de stat MADR George Cățean, pentru prima dată prezent la o emisiune în această calitate.

Iar de la ora 21.00, directorul general al Agenției Domeniilor Statului, Camelia Procop vine să vă vorbească despre terenurile pe care statul încă le administrează și pe care le dă spre folosință fermierilor care îndeplinesc toate cerințele.

Fiți cu ochii pe cel mai urmărit talk show agricol din România, pregătiți-vă întrebările iar imediat după jurnalul AGRO TV, folosiți pagina de facebook a emisiunii, AGRO TV – Agricultura la Raport, pentru a ne trimite toate aceste mesaje. Nu ratați ocazia să aflați răspunsurile la cele mai importante nelămuriri pe care le aveți!