ORA 20:00 Adevarata CRIZA din agricultura! George Scarlat, dezvaluiri EXCLUSIVE

Ora 20:00 – Agricultura la Raport. Seceta, “pandemie” pentru cultura grâului și carnea noastră “cea de toate zilele”.

Prima oră a ediției este dedicată ultimelor măsuri, dar și celor care mai trebuie luate, măsuri legate de irigații și de facilitățile fiscale acordate fermierilor, pentru a avea acces la apă.

Ora a doua va fi ocupată de industria zootehnică. Problemele le știți! Soluțiile? Unele se cunosc, altele se află încă în laboratoarele Ministerului Agriculturii.

Realizatorul Ovidiu Ghinea aduce, în studiourile virtuale, meșterite și testate de directorul stației, Bogdan Tudor, pe secretarul de stat MADR, George Scarlat și fermieri dedicați atât culturii mari, cât și industriei zootehnice.

Este normal să aveți nenumarate întrebări. Ca de fiecare dată, folosiți facebook-ul emisiunii Agro TV – Agricultura la Raport. Numai așa, cei care se pricep vă pot da răspunsurile.

- Publicitate -

…și repetăm, până se prinde de toți:

La vreme de BOLEȘNIȚĂ, numai proștii râd în stradă sau pe uliță. Deștepții se hilizesc din casă, sau chiar după gardul bătăturii.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole