Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Zi importantă pentru industria agro

Agricultura la Raport este prezentă și astăzi, de la ora 20:00, la AGRO TV!

Ovidiu Ghinea va aborda în ediția de astăzi cele mai actuale subiecte din sectorul agricol, începînd cu deschiderea oficială a celui mai important eveniment agro din România, târgul INDAGRA 2021.

Rămâneți alături de Agricultura la Raport pentru a urmări dezbateri la zi pe marginea problemelor cu care se confruntă fermierii români, precum și despre lipsa de orice reacție a autorităților în rezolvarea acestora.

Starea de incertitudine creată de clasa politică persistă în întreaga țară și pe toate palierele vieții de zi cu zi. Agricultura este cu atât mai afectată cu cât încă nu are ministru care să se ocupe de problemele fermierilor, extrem de mari și urgente.

De asemenea, în ediția din această seară aflați informații de ultimă oră despre ce se mai întîmplă pe la Bruxelles, în Parlamentul European și ce soluții se văd de acolo pentru fermierii români și pentru viitorul agriculturii românești.

Ca de fiecare dată, așteptăm mesajele dumneavoastră, întrebările, curiozitățile sau nelămuririle și pe pagina oficială de Facebook a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Ca să ținem legătura în permanență!

Vă reamintim că puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole