Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Viitorul nu sună bine pentru fermierii români

Agricultura la Raport vă așteaptă în această seară, de la ora 20:00, cu o nouă ediție dedicată situației actuale din acest sector

Agricultura în România traversează o perioadă foarte dificilă și nesigură. Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale este încă lipsit de un lider, care să poată lua deciziile potrivite pentru fermierii români. Iar perioada următoare este extrem de importantă. Pentru mulți dintre ei deciziile care se vor lua în plan intern, dar și extern, pot face diferența între supraviețuire și faliment.

În ediția din această seară a emisiunii Agricultura la Raport Ovidiu Ghinea și invitații săi vor dezbate pe marginea acestor subiecte și vor analiza posibile soluții pentru rezolvarea problemelor urgente din agricultură.

Veți putea urmări așadar discuții și analize alături de invitații în studioul AgroTV Daniel Constantin – fost ministru al Agriculturii și posibil viitor ministru, Nicu Vasile președintele LAPAR și fermierul Florin Vasie Ciurdaru

Ne puteți trimite mesajele dumneavoastră, întrebările, curiozitățile și nelămuririle pe pagina oficială de Facebook a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo ținem legătura în permanență!

- Publicitate -

De asemenea, vă reamintim că puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole