Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Soarta legumiculturii românești

Agricultura la Raport revine în această seară, de la ora 20:00, cu o nouă ediție dedicată sectorului legumicol din România.

Realizatorul Ovidiu Ghinea va discuta alături de invitații săi despre soarta legumiculturii la noi în țară, având în vedere nenumăratele probleme cu care se confruntă fermierii în această perioadă, indiferent de dimensiunile exploatațiilor pe care le au.

De asemenea, vom afla informații de ultimă oră despre problemele care afectează sectorul horticol la ora actuală. Chiar dacă vânzările sunt bune în această perioadă, pentru că toată lumea se pregătește de sezonul de iarnă, sunt încă multe probleme care au rămas nerezolvate.

Așteptăm, ca de fiecare dată, mesajele dumneavoastră, întrebările, curiozitățile și nelămuririle pe pagina oficială de Facebook a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo vrem să ținem legătura în permanență, cu dumneavoastră!

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

  1. Nu stiu daca cei care vin cu idei sunt IDIOTI dar vin si eu cu una.Vad ca in piata la Oras SAMSARII pe cat posibil ii cam obstructioneaza pe micii producatori de la sate cand vin si ei sa vanda putina lor marfa sanatoasa.Ideea ar fi ca sa se organizeze intr-o ASOCIATIE a satului lor si cu un camion sau o remorca sa-si vanda marfa direct intre blocuri in anumite zile dinainte fixate si la anumite ore.La inceput poate nu vor avea un prea mare castig dar daca oamenii vad ca marfa e buna si proaspata nu vor mai merge in Piata si SAMSARII vor avea de patimit.Nu stiu cat de buna e ideea mea dar asa ar fi multumit si taranul si oraseanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole