Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Irigațiile rămân un subiect „fierbinte”

Vă invităm la o nouă ediție Agricultura la Raport , cel mai urmărit talk-show agricol din România. Realizatorul Ovidiu Ghinea va discuta astăzi cu fermierii din sectorul vegetal despre rezultatele pe care le-au avut, dar și despre nevoile pe care încă le au.

Reprezentanții Alianței pentru Agricultură și Cooperare din România au adresat o scrisoare deschisă prim-ministrului Florin Cîțu, solicitând ca acesta să ceară acordarea de sprijin pentru irigații prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR)

Veți afla mai multe detaii pe acest subiect, precum și care este poziția reprezentanților Clubului Fermierilor Români.

De asemenea, veți putea urmări o analiză atentă a discuțiilor care au avut loc ieri la București cu reprezentantul COPA-COGECA (vocea unită a agricultorilor şi a cooperativelor agricole din Uniunea Europeană)

Și dumneavoastră puteți participa la aceste discuții, folosind pagina oficială a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo vă așteptăm toate mesajele și putem ține legătura în permanență!

- Publicitate -

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole