Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Învață să accesezi fonduri europene

O nouă zi de marți, deci o nouă ediție a emisiunii Agricultura la Raport despre cum poți  avea acces la fondurile europene, pentru a-ți dezvolta o afacere.

Ovidiu Ghinea și invitații săi, specialiști din domeniu, vor discuta despre măsurile de finanțare pentru agricultură și mediul rural.

Dacă plănuiți să elaborați un proiect pentru obținerea de fonduri europene sau întâmpinați probleme în proiectele aflate în derulare, aveți ocazia să interveniți, în direct, în emisiunea Agricultura la Raport iar Ovidiu Ghinea și invitații săi vă vor arăta soluții practice, pe care să le puteți pune cât mai simplu în aplicare.

Nu ezitați să vă pregătiți întrebările pentru invitații prezenți în emisiune. De la ora 20:00 vă invităm și pe pagina de Facebook, Agro TV – Agricultura la Raport, acolo unde ne puteți trimite toate aceste mesaje.

Puteți vedea sau revedea emisiuniule aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole