Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Criza politică adâncește agonia agriculturii

Ca în fiecare seară, de la ora 20:00, AGRO TV vă invită la o nouă ediție Agricultura la Raport Astăzi realizatorul emisiunii Ovidiu Ghinea va discuta alături de invitații săi despre ultimele evoluții ale crizei politice din România.

După cum a relatat presa de astăzi, Guvernul Cioloș nu a primit avizul Parlamentului. Acest lucru nu face decât să adâncească și mai mult problemele României, iar agricultura este unul dintre cele mai afectate domenii în aceste momente, fiind în continuare lipsită de Ministru.

Urmăriți în această seară Agricultura la Raport cu dezbateri și analize despre ce se poate întâmpla în continuare din punct de vedere politic la noi în țară, dar și despre cum influențează toată această situație starea agriculturii românești și pe fermierii români.

Tot în această seară urmăriți noi declarații de la Bruxelles. Prin telefon va intra în direct cu Ovidiu Ghinea și invitații săi, europarlamentarul Cramen Avram, membru al Comisiei pentru Agricultură din Parlamentul European, pentru a discuta noi detalii privind viitoarea Politică Agricolă Comună.

Ca de fiecare dată, și dumneavoastră sunteți invitați să participați la aceste discuții, folosind pagina oficială a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo vă așteptăm toate mesajele și putem ține legătura în permanență!

Vă reamintm că puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

- Publicitate -

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole