Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Comisiile pentru Agricultură vin la raport

Vă așteaptăm și în această seară la o nouă ediție Agricultura la Raport cel mai îndrăgit talk-show agricol din România.

Ovidiu Ghinea va avea invitați în studio pe cei doi președinți ai Comisiilor pentru Agricultură din Camera Deputaților, respectiv din Senat. Adrian Chesnoiu și George Scarlat vor discuta pe larg despre actualul cadru legislativ privind agricultura, precum și despre ce-i așteaptă pe fermieri în perioada următoare

Aflați care sunt actele normative pe care cei doi președinți, împreună cu membrii comisiilor pentru agricultură le propun fermierilor, dacă legislația va fi simplificată de la ora 20.00, la Agro TV.

Și tot în această seară, de la ora 21:00 realizatorul Ovidiu Ghinea va dialoga cu reprezentanții unei societăți de agribuisness din România, despre soluții pentru fermierii români, dar și pentru cercetarea agricolă românească.

Sunteți și dumneavoastră invitați să participați la aceste discuții, folosind pagina oficială a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo vă așteptăm toate mesajele și putem ține legătura în permanență!

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole