Olandezii interesați de fabrica Napolact de la Țaga

oleleuii

Vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Ioan Oleleu s-a întâlnit vineri, 31 mai, cu Wouter Reijers, consulul Onorific al Olandei la Cluj-Napoca, pentru a stabili atât o punte de legătură în relația instituțională dintre autorităţile statului olandez și cele ale Consiliului Județean Cluj, cât și o armonizare și o înțelegere mai concretă a intereselor comune, între agenții economici batavi și autorităţile locale. cu această ocazie s-a discutat și despre fabrica Napolact de la Țaga, în care până în această primăvară era produsă brânza Năsal.
„Am reușit să ajungem la un consens în privința urgenței identificării unor soluții de salvare a Fabricii de la Țaga, dl. Wouter Reijers înțelegând importanța locală economică cât și social-culturală a acestui  brand alimentar” a declarat Ioan Oleleu, vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, la finalul întâlnirii.
Vicepreședintele Consiliului Județean Cluj și Wouter Reijers, consulul Onorific al Olandei la Cluj-Napoca, au căzut de acord cu privire la utilitatea stabilirii unei agende de întâlniri periodice, pentru a evalua și consolida, interesele bilaterale româno-olandeze.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult