22 ianuarie 2022 - 13:33

Ofertele turistice din Ținutul Secuiesc, promovate la Târgul de Turism al României

cabanaiarnaAutoritățile publice din județele Harghita și Covasna vor prezenta împreună ofertele turistice din Ținutul Secuiesc în cadrul Târgului de Turism al României, organizat de Romexpo unde regiunea va fi promovată sub un brand comun, intitulat ‘Ținutul Secuiesc’.

La această reuniune de profesioniști în materie de turism, din județul Harghita vor participa următoarele organizații: Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Harghita, Biroul de informare turistică Csik-Info, Biroul Tourinfo din Odorheiu-Secuiesc, Centrul de Informare Turistică Ciumani, Asociația Turistică Sovidek-Hegyalja, Centrul de Wellness Praid, iar din județul Covasna vor fi prezenți reprezentanții: Asociației pentru Dezvoltarea Turismului în județul Covasna, ai orașului Covasna, precum și cei ai Secției Pensiuni din cadrul Camerei de Comerț și Industrie a Județului Covasna.

Ofertele turistice din Ținutul Secuiesc vor fi expuse la un stand de 45 de metri pătrați. Vor fi promovate programele de iarnă, ofertele de Revelion, pârtiile de schi și pachete de servicii conexe în turism, respectiv activitățile recreative de primăvară.

‘Fiind vorba de o expoziție tematică, participarea noastră este deosebit de importantă, deoarece acesta este locul de întâlnire al cererii și al ofertei. La un astfel de târg internațional participă cei care sunt în căutarea unui sejur de schi sau o ofertă de Revelion la un preț preferențial. Diferitele companii de turism prezintă o listă întreagă cu cele mai renumite stațiuni de schi din Europa, prin urmare, participarea noastră este extrem de importantă pentru ca ofertele turistice din Ținutul Secuiesc, cum ar fi abonamentele de schi și ofertele speciale ale Regiunii schiabile Harghita, potrivit amosnews.ro.