Oamenii din State slăbesc pe rupte, dar românul a fost cel care a bătut recordul!

Peste marele ocean, revistele scriu despre pierderile semnificative în greutate la pacienții obezi. Totul datorită metodei elaborate de către nutriționiștii din Minnesota. Această metodă este folosită chiar și de către persoanele adepte sportului și dietelor, iar datorită ei, reușesc să slăbească între 10 și 14 kilograme pe lună. 

 

Dar, până în momentul de față, rezultatul cel mai bun aparține românului. Pavel, în vârstă de 36 de ani, din Timișoara nu le-a dat nicio șansă americanilor – a slăbit 24 kilograme în mai puțin de 2 luni, fără dietă și exerciții fizice! Cu toate acestea, această schimbare atât de drastică a greutății nu și-a pus amprenta asupra sănătății, greutatea corporală fiind constantă de peste 5 luni și este mai fericit ca niciodată. Pavel:

“Am avut impresia că organismul meu s-a schimbat într-o mașină de ars calorii.”

Cum a slăbit 24 kg într-un timp atât de scurt? Pe ce se bazează metoda americană?

Relația lui Pavel:

Stilul meu de viață niciodată nu a favorizat pierderea în greutate, îmi plăcea să beau o bericică, să mănânc ceva bun, nu aveam niciodată chef să merg la sala de sport și să am grijă de mine, deci nu mă număram printre tipii subțiri și atractivi. Pe soția mea nu o deranja teribil acest fapt dar uneori în unele discuții libere cu prietenele ei menționa că

“nu este el Christiano Ronaldo…”

Nu era prea frumos să ascult așa ceva, de fapt nici nu mă miră, adevărul e că m-am delăsat, mai ales în ultimii 4 ani. De mule ori am încercat să schimb ceva, să fac într- adevăr ceva cu aspectul meu, calculatul conștiincios al caloriilor și sala de fitness erau pentru mine o abstracție totală. Sigur, au existat ceva probe de câteva zile de dietă, dar de la început se știa cum se va termina. Marea descoperire a avut loc pe data de 13 ianuarie.

Îmi amintesc acea zi geroasă și acea atmosferă calmă, care în nici un fel nu anunța schimbările majore ce aveau să apără, acum cu intrarea în posesie acelei cutiuțe micuțe albe, plină cu pilule magice. Am primit-o în pachetul de la sora mea, care locuia în State, cu un bilețel roz lipit pe cutiuță ‘Încearcă, Pavel, la noi în State este

‘Absolut hit pentru slăbit’

Aceasta conținea tablete elaborate conform Principiilor Abdomenului Plat, care se bazează pe completarea unui ingredient lipsă în organism, ce are rolul de ardere a grăsimilor în exces din întregul corp. Să fie această cauza pentru care nicio dietă nu a fost eficientă?
Eram curios. Am început să caut despre Principiile Abdomenului Plat și preparat, am citit mii de opinii pe site-urile americane. Se scria că această metodă funcționează excelent pentru metabolismul lent, fiind nu doar eficient, dar ceea ce este important- nu face corpi. Pe atunci, pe la noi nu se putea găsi nicăieri. Iar eu, aveam absolut gratis 2 cutii, adică un tratament pentru două luni. Luam zilnic câte 2 tablete, înainte de micul dejun și prânz, consumând apă mai mult ca de obicei. Și asta era totul – fără nici o altă dietă specială sau exerciții fizice. Începând chiar din prima zi, greutatea cobora în mod constant.

Simțeam cum grăsimea se evapora de pe mine!

Aveam impresia că organismul meu s-a transformat într-o mașină de ars calorii – burta se micșora de la zi la zi, forma mușchilor apărând în mod rapid. După 8 săptămâni cântăream 77 kg. Am slăbit 24 kilo. Cu siguranță arăt cu câțiva ani mai tânăr, mai masculin, încap în toate hainele la modă și mă simt atractiv… mda…și acele priviri pe furiș ale femeilor :D. Încep să simt acea energie pozitivă, iar gustul vieții începe să fie de 10x mai bun.

Pavel din Timișoara (36 ani) a slăbit 24 kilograme luând zilnic, timp de 8 săptămâni, exact câte 2 tablete a preparatului Weight Loss.

Am întrebat pe specialistul dietetician dr Marius Pop, care folosește această metodă în tratamentul obezității la clienții săi, în ce constă puterea preparatului Weight Loss.

Cum poate fi cura de slăbire în acelaşi timp naturală, sigură şi eficientă?

Puterea suplimentului Weight Loss se bazează pe cele mai importante ingrediente – Purpura Bacca (mici fructe din America de Sud cu cel mai mare ORAC, ce oferă cantitatea de antioxidanți). Astăzi, în dieta majorității populației este exclus acest ingredient atât de importat în procesul de slăbire. Persoanele care luptă cu greutatea folosesc diete slabe în calorii, își dau silința să consume produse cât mai sănătoase, și totuși nu reușesc să slăbească. Și totul din cauza lipsei acestui ingredient.

Acesta este unicul ingredient care distruge toate celulele de grăsimi

Există trei tipuri de grăsime în corp, cea mai supărătoare fiind grăsimea de pe abdomen, fese și șolduri. Această grăsime nu poate fi arsă fără prezența antioxidanților. Alimentele consumate în ziua de astăzi, aproape că nu conțin absolut deloc acest ingredient, iar organismul pierde accesul la ‘cea mai rea’ grăsime. Singura modalitate de a completa dieta cu cantitatea corectă de antioxidanți sunt suplimentele. PreparatulWeight Loss având în compoziție Purpura Bacca, conține cea mai mare doză de antioxidanți. Astfel au luat naștere aceste miracole în slăbire.

Este de 3 ori mai eficient decât celelalte metode!

Se pare că, cu un regim alimentar echilibrat în combinație cu suplimentul Weight Loss se accelerează de 3 ori mai repede procesul de slăbire decât toate celelalte măsuri. Acest fapt înseamnă că într-o săptămână greutatea scade cu 3 kg, în timp ce în cazurile normale cel mult 1 kg.
Produsul acţionează în 3 faze:

  1. În primul rând arde surplusul de grăsimi din fiecare parte a corpului
  2. Apoi curăţă întreg organismul de toxinele depozitate
  3. În cele din urmă trezește metabolismul, protejându-l împotriva efectului jo-jo

Pe lângă extractul natural din fructe amazonienie conţine încă alţi 4 ingredienti care măresc eficacitatea: EGCG care reglează nivelul zahărului în sânge, Cofeina care asigură energie în cazul activităţiilor intense a organismului, Ceaiul verde care ajută la curăţarea organismului precum şi crom care accelerează metabolismul.

În România Weight Loss (cutie cu 60 de tablete) se poate cumpăra direct de la producător. Suplimentul a obținut o opinie pozitivă din partea Institutului de Alimentare.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult