O PARTE DIN DOCUMENTELE PENTRU CASA VERDE, DEPUSE ONLINE

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a declarat marţi, cu ocazia unei vizite în judeţul Bistriţa-Năsăud, că o parte din documentele necesare accesării programului „Casa verde” vor putea fi depuse online începând cu viitoarea sesiune de cereri de finanţare.

„Am făcut o procedură rapidă de a colabora cu populaţia şi pentru ghidul de finanţare pe care tocmai îl lansăm acum pentru ‘Casa verde’, pe care îl vom şi îmbunătăţi – dar nu vă spun toate lucrurile astăzi, este că dorim ca toate documentele pe care le produce cetăţeanul să poată să fie o parte dintre ele depuse online, exact cum se face şi la programul ‘Rabla’ şi la ‘Rabla plus’, iar o parte dintre ele, cele care ţin de partea de acte, documente care sunt individuale şi care sunt, să zic aşa, de securizare a persoanei respective, să fie depuse în copie la Administraţia Fondului de Mediu”, a spus ministrul.

În ceea ce priveşte programul „Casa verde” din acest an, ministrul Mediului a spus că, la ora actuală, toate dosarele depuse au fost analizate, iar 99% dintre ele au fost şi aprobate, potrivit AGERPRES.

Graţiela Gavrilescu şi-a exprimat intenţia de a continua proiectele care s-au dovedit eficiente şi dorite de populaţie, cum este şi „Casa verde”, indiferent de cine le-a iniţiat.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole