O PARTE DIN DOCUMENTELE PENTRU CASA VERDE, DEPUSE ONLINE

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a declarat marţi, cu ocazia unei vizite în judeţul Bistriţa-Năsăud, că o parte din documentele necesare accesării programului “Casa verde” vor putea fi depuse online începând cu viitoarea sesiune de cereri de finanţare.

“Am făcut o procedură rapidă de a colabora cu populaţia şi pentru ghidul de finanţare pe care tocmai îl lansăm acum pentru ‘Casa verde’, pe care îl vom şi îmbunătăţi – dar nu vă spun toate lucrurile astăzi, este că dorim ca toate documentele pe care le produce cetăţeanul să poată să fie o parte dintre ele depuse online, exact cum se face şi la programul ‘Rabla’ şi la ‘Rabla plus’, iar o parte dintre ele, cele care ţin de partea de acte, documente care sunt individuale şi care sunt, să zic aşa, de securizare a persoanei respective, să fie depuse în copie la Administraţia Fondului de Mediu”, a spus ministrul.

În ceea ce priveşte programul “Casa verde” din acest an, ministrul Mediului a spus că, la ora actuală, toate dosarele depuse au fost analizate, iar 99% dintre ele au fost şi aprobate, potrivit AGERPRES.

Graţiela Gavrilescu şi-a exprimat intenţia de a continua proiectele care s-au dovedit eficiente şi dorite de populaţie, cum este şi “Casa verde”, indiferent de cine le-a iniţiat.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult