O nouă rundă de plăți APIA! Vezi câți bani au intrat în conturile fermierilor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a efectuat, în cursul ultimei săptămâni, o nouă rundă de plăți din cadrul campaniei 2022.

Potrivit unei informări publicate de directorul general al instituției, Adrian Pintea, peste 30.000 de cereri au fost autorizate la plată în cursul acestor zile. 

”În săptămâna aceasta am autorizat la plată suma de 29,89 milioane de euro pentru un numă de 32.807 de fermieri. Continuăm activitatea de autorizare, iar fermierii beneficiari ai fondurilor implementate de APIA vor avea banii in conturi, cu respectarea legislației în vigoare referitoare la termenele de plată”, a precizat șeful APIA.

Printre schemele care au intrat la plată în această perioadă se numără și Măsura 10 – Agro-mediu și climă, respectiv Măsura 11 – Agricultura ecologică.

Totodată, APIA se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru debutul campaniei de depunere a cererilor unice de plată pentru anul 2023. Fermierii care vor să afle toate detaliile cu privire la noutățile de anul acesta pot citi materialele de informare de pe site-ul APIA.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole