8 August 2022 - 20:36

O noua pasare de reproductie promite performante deosebite

O nouă pasăre de reproducție care promite să ofere industriei o eficiență deosebită pe întregul lanț de producție va fi disponibilă comercial în cursul acestei veri.

Hubbard Efficiency Plus promite să ofere eficiență cu reducere de costuri la toate nivelurile de producție, compania afirmând că reprezintă o combinație perfectă între performanțele avansate ale crescătorului și puii de carne. Clienții vor beneficia de un număr ridicat de ouă și pui, o rată de creștere robustă, un nivel ne sănătate crescut, precum și o producție ridicată de carne de bună calitate. În plus, eficiența excelentă a furajelor va determina avantaje economice pentru producători și durabilitate pentru mediu.

Investiție de 10 milioane USD pentru cercetare și dezvoltare

Noua femelă de reproducție este rezultatul anilor de cercetare și dezvoltare de către Hubbar. Anul trecut, în luna februarie, firma a fost achiziționată de Grupul Aviagen, care a făcut o investiție suplimentară de 10 milioane de dolari pentru a-și avansa cercetarea și dezvoltarea crescătorilor cu sediul în New Hampshire, Statele Unite.

Olivier Rochard, directorul general al Hubbard, a declarat: „Strategia noastră de a dezvolta o femelă convențională ne-a permis să ne concentrăm atenția asupra unor criterii specifice de selecție pentru a aduce performanțe mai bune. Prin această strategie pe termen lung, combinată cu investiții în cercetare și dezvoltare și implementarea de tehnologii avansate, s-a ajuns la Hubbard Efficiency Plus”.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole